سایت انتخابات ۱۴۰۳ آماده پوشش خبری کاندیداهای محترم به صورت اختصاصی است

Search

یادداشت حسین شریعتمداری: ائتلاف را از این زاویه ببینید!

ائتلاف جلیلی و قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری 1403
حسین شریعتمداری در یادداشت خود در روزنامه کیهان هشدار داد، نامزدهای جبهه انقلاب باید با همدیگر ائتلاف کنند و ائتلاف یک ضرورت حیاتی است.
۱- اگر برخی از سران و اصحاب فتنه و شماری از افراد بد‌سابقه که ده‌ها سند غیر قابل انکار از وابستگی و پادویي آنها برای دشمنان تابلو‌دار جمهوری اسلامی ایران حکایت می‌کند، به حمایت از یک کاندیدا به صحنه نیامده بودند، نوشتن این وجیزه ضرورتی نداشت و اگر نامزد یاد شده با شخصیت شناخته شده خود به میدان آمده و از هویت واقعی گروه یاد شده باخبر بود نیز به یادداشت کوتاه پیش‌روی، نیازی نبود. ولی جریان وابسته مورد اشاره تنها به عنوان یک جریان سیاسی -ولو بدنام- در صحنه حضور ندارد، بلکه تقریباً تمامی امور انتخاباتی و برنامه‌های اعلام شده نامزد یاد شده را بر عهده ‌دارد و این‌گونه است که نمی‌توان نسبت به احتمال هرچند ضعیف رخداد پلشتی که در میان است بی‌تفاوت بوده و از کنار آن به آسانی عبور کرد. تمامی اسناد و شواهد به وضوح حکایت از آن دارند که فتنه ۸۸، با طراحی مستقیم مثلث آمریکا، انگلیس و اسرائيل شکل گرفته بود و سران و اصحاب فتنه نقش کارگزار و عوامل میدانی مثلث شوم یاد شده را بر عهده داشته‌اند. گفتنی است که اسناد آن خیانت بزرگ را بارها با ارائه مأخذ در کیهان آورده‌ایم و سرکردگان فتنه در مقابل آن کمترین پاسخی در چنته نداشته و ندارند. اگر پاسخی دارند بسم‌الله!‌…
زین سوی که مائیم، ره قافله باز است.
۲- در این نکته حکیمانه که رهبر معظم انقلاب در سالگرد رحلت حضرت امام -رضوان‌الله تعالی علیه- فرمودند دقت کنید:
« انتخابات پرشور ۸ تیر مکمل حماسه بدرقه «شهیدان پرواز اردیبهشت» است. همانقدر که حضور در حماسه تشییع، دارای پیام‌های معنادار و متعدد برای دوستان و بدخواهان جمهوری اسلامی و ملت ایران بود، رقم زدن حماسه‌ای دیگر پای صندوق‌های رای نیز واجد پیام‌هایی بسیار مهم و اثرگذار است… این حماسه انتخابات، مکمّل حماسه‌ بدرقه‌ شهیدان است، این کار مکمّل کاری است که قبلاً در بدرقه‌ شهیدان کردید‌».
مردم در تشییع پیکر شهید رئیسی بر بینش و منش آن شهید بزرگوار و ادامه آن تاکید کرده‌اند و این‌گونه است که انتخابات، مکمل آن تشییع حماسی است. بدیهی است اگر این انتخابات با آن تشییع از یک جنس نباشد، نمی‌تواند مکمل آن باشد.
۳- تحقق خواسته حضرت آقا که خواسته توده‌های عظیم و چند ده میلیونی تشییع‌کنندگان شهدای پرواز اردیبهشت نیز هست با میدان‌داری اصحاب فتنه نه فقط ناممکن است، بلکه متناقض نیز هست. کسانی که تا دیروز به دشمنی با آن شهید بزرگوار برخاسته بودند و سابقه پادویی دشمنان بیرونی اسلام و انقلاب را در کارنامه خود دارند چگونه می‌توانند دلسوز نظام و مردم و راهی راه رئيسی عزیز باشند؟! احتمال موفقیت این جریان اگرچه بسیار ضعیف است ولی از آنجا که موضوع و مورد احتمال از اهمیت فراوانی برخوردار است، عقل و شرع و منطق ایجاب می‌کند که نسبت به این احتمال – هرچند ضعیف- هوشیار بود و جانب احتیاط را از دست نداد. نگاهی به این سوی و آن سوی بیندازید، تمامی دشمنان بیرونی ایران و اسلام عزیز با تمامی توان رسانه‌ای و تبلیغاتی خود برای حمایت از جریان یاد شده به صف شده‌اند. نمی‌بینید؟! اگرچه مردم ما هوشمند‌تر از آنند که سره را از ناسره و سراب را از آب تشخیص ندهند ولی برای زمینه‌های فریب دشمن نیز باید حساب ویژه‌ای باز کرد.
۴- دو هفته قبل در یادداشت کوتاهی آورده بودیم «‌بسیاری از نیروهای انقلابی و متعهد، پرسش مشترکی بر زبان دارند که دهان به دهان می‌چرخد و پاسخ می‌طلبد. پرسش این است که «‌به کدامیک از نامزدهای جبهه انقلاب رای بدهیم»؟ پاسخ نگارنده نیز این است: «‌به نامزدی که بعد از ائتلاف آنها مشخص می‌شود‌» می‌پرسند: «‌اگر با یکدیگر ائتلاف نکردند چی‌»؟ پاسخ آن است که «‌در آن صورت فرق چندانی ندارد که به کدامشان رای بدهید‌»!‌… چرا که اگر ائتلاف نکنند، هریک از آنها بخشی از رای مردم را جذب می‌کنند و بدیهی است که در این صورت مجموعه آراء چند نفر به آسانی نمی‌تواند با مجموع آرائی که متفقاً به یک سبد ریخته می‌شود رقابت کند!»
 ۵- با تاکید بر این‌که شخص آقای پزشکیان را منهای احاطه‌کنندگان ایشان، بیرون از انقلاب نمی‌دانیم، باید گفت که ائتلاف نامزدهای جبهه انقلاب، صرفنظر از چگونگی انجام آن که می‌تواند با ارزیابی سبد رای، شایستگی‌های برجسته و مورد نیاز و‌… صورت بپذیرد، یک ضرورت حیاتی است و چاره‌ای جز آن نیست ضمن آن که برخی از کم و بیش‌های احتمالی در این سوی و آن سوی ماجرا و در برخی از محاسبات هرگز با ضرورت انجام آن قابل مقایسه هم نیست، چه رسد به این که مانع ائتلاف باشد.
۶- این روزها در آستانه عید سعید و بزرگ غدیر که عید امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام است ایستاده‌ایم. از این روی اشاره به ماجرایی -‌مانند همیشه اسوه و درس‌آموز- از مولای بزرگوارمان می‌تواند و باید برایمان الگو و سرمشقی سرنوشت‌ساز باشد. ماجرا این‌گونه است که دو زن همراه با کودکی به قضاوت نزد حضرت امیر آمدند و هر دو ادعا می‌کردند که مادر آن کودک هستند! هنگامی که نصایح حضرت به جایی نرسید، وانمود کردند که قصد دارند کودک را با شمشیر به دو نیم کنند و هر نیمه را به یکی از آنها بدهند! در این هنگام مادر واقعی که جان فرزند دلبندش را در خطر می‌دید، دست از ادعا کشید و گفت که کودک از آن زن دیگر است و امیرالمؤمنین‌(ع) فرمودند که کودک از آن همان است که نگران جانش بود. نگارنده درباره واقعی بودن این ماجرا چیزی نمی‌داند ولی این نکته بدیهی است که مادر واقعی کودک دلواپس جان اوست و‌…
چه حکیمانه است این سخن که «‌بی‌سنگ ترازوی علی، سود زیان است‌».
۷- با حفظ احترام همه نامزدها، باید گفت؛ اگر حضور و ادامه گفتمان شهید رئیسی عزیز را که ترجمان دیگری از گفتمان امام و انقلاب و رهبری است، می‌خواهید و به آن اعتقاد راسخ دارید -که می‌دانیم دارید- باید به ائتلاف تن بدهید و در غیر این‌صورت، با عرض پوزش و خدای نخواسته روی تاکیدهای مکررتان بر ادامه راه شهید رئیسی غباری از خدشه می‌نشیند.
کدخبر 5897
Picture of سردبیر

سردبیر

مطالب مرتبط
برچسب‌ها
نظر شما
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین دیدگاه‌ها
  • ایمان:00:27
    آنچه باعث شد مردم به پزشکیان(دولت سوم روحانی ) در دور اول تقریبا ۴۲ درصد رأی دهند... ۱_فراموش کردن فتنه بنزین و صبح جمعه ای که روحانی از خواب بیدار شد و از تلویزیون خبر گرانی بنزین را شنید... ۲_ فراموش کردن صف طویل مرغ و برنج و شکر... ۳_فراموش کردن نایاب شدن روغن خوراکی طی چند ماه... ۴_ فراموش کردن تبدیل دلار سه هزار تومنی به دلار سی هزار تومنی... ۵_ فراموش کردن تعطیل شدن مدارس و بسته شدن جاده ها و لغو سفرها و فوت روزانه ۶۰۰ تا ۸۰۰ نفر به علت کرونا ۶_ فراموش کردن عدم فروش نفت و رسیدن فروش نفت به ۲۰۰هزار بشکه ۷_ فراموش کردن دختر بدبخت و بیکار نعمت زاده وزیر روحانی ۸_ فراموش کردن افتخار آخوندی وزیر مسکن دولت روحانی به مسکن نساختن ۹_ فراموش کردن بیکار شدن کارگران هپکو و هفت تپه و ارج و... ۱۰_فراموش کردن مدیریت سیل و زلزله توسط روحانی از اتاقش در تهران ۱۱_ فراموش کردن زانو زدن ظریف وزیر امور خارجه روحانی مقابل امیر کویت ۱۲_ فراموش کردن سوخت ندادن به هواپیمای ظریف در مونیخ ۱۳_ فراموش کردن ۸ سال از جوانی جوانان ایران و وصل کردن آب و نان مردم به برجام سیاه ۱۴_ فراموش کردن حادثه قطار تبریز و اظهار بی شرمانه آخوندی وزیر روحانی که گفت نگران نیستیم مسافران همگی بیمه هستند... ۱۵_فراموش کردن بی ثباتی قیمت ها به صورت ساعتی و روزانه ۱۶_ فراموش کردن تعطیلی نانوایی‌ها به خاطر کمبود و یا عدم مدیریت توزیع آرد ۱۷_ فراموش کردن قطعی مکرر برق و سوختن وسایل الکترونیکی مردم... ۱۸_ فراموش کردن تضییع ۶۰ تن طلا طی ۲ سال توسط دولت روحانی ۱۹_ فراموش کردن عجز دولت روحانی از آزادسازی پول های بلوکه شده ایران ۲۰_ فراموش کردن قطعی مکرر آب مردم خوزستان ۲۱_ فراموش کردن خشک کردن آب دریاچه ارومیه توسط دولت بی عرضه روحانی ۲۲_ فراموش کردن بی شناسنامه خواندن منتقدان دولت توسط روحانی ۲۳_فراموش کردن اهداء ۷۵۰ سکه بهار آزادی به ظریف و صالحی و عراقچی و... به خاطر برجام نافرجام ۲۴_ فراموش کردن توهین بی سابقه ظریف به سردار سلیمانی ۲۵_ فراموش کردن قیمت ۱۷ میلیونی پراید در سال تحویل گرفتن دولت توسط روحانی و پراید با قیمت بیش از ده برابری در پایان دولت ۲۶_ فراموش کردن دستگیری برادر روحانی و جهانگیری و دختر وزیر دولت روحانی به دلیل فساد و اختلاس ۲۷_ فراموش کردن حضور روحانی در بین کارگران خودروسازی با لندکروزر و پیاده نشدن و نشنیدن صحبت های آنها ۲۸_فراموش کردن  تخریب حدود ۱۰۰۰ متر بنای غیر مجاز دختر وزیر دولت روحانی ۲۹_ فراموش کردن صدها بی تدبیری و ناکارآمدی دیگر دولت روحانی و ندیدن عملکرد مثبت و کارآمدی شهید رییسی چقدر فراموش کار شدیم!!! اکنون همان روحانی بی تدبیر و ظریف و جهانگیری و آخوندی و زنگنه و...که تنها عملکردشان انتظار ۸ ساله از قرار داد نافرجام برجام بود به حمایت از پزشکیان برخاسته اند... پزشکیان همان روحانی بدون عمامه با تفکر اصلاح طلبی است...
  • حسینی:23:34
    از یک رئیس جمهور چه میخواهیم؟ #ویژگی_اول پاسخ بسیار ساده این است که مسائل و معضلات "داشتنِ یک زندگی" برای هر شهروند را در جامعه حل کند زندگی جمعی آسانتر شود! از تورم و امنیت شغلی گرفته، تا آینده روشن و ایجاد رفاه... یعنی امروز مساله ما فقط داشتن یک شغل یا حقوق ثابت با بیمه نیست، چون تورم اجازه زندگی با رفاه را نمیدهد. درآمد بسیاری از خانواده ها به حدی نیست که هر ماه سفر یا خرید مازاد داشته باشند. این‌ها توان یک شخص نیست. هر چقدر هم مدیر و یا متخصص باشد. پس پرسش باقیست: رئیس جمهور باید چه ویژگی داشته باشد!؟ رئیس جمهور باید صاحب یک "ذهن حکمرانی" باشد. حکمرانی در سطح رئیس جمهور یک امر بخشی و جزیی نیست. یعنی حتی اگر یک فرد در زمینه مدیریت مالی و بانکی کلان قوی باشد معنایش این نیست که در مقام ریاست جمهوری توان حل بحران امنیتی یا قدرت اتخاذ یک تصمیم فوری را داشته باشد‌. بله، رئیس جمهور علامه و همه چیزدان نیست رئیس جمهور باید یک ذهن منسجم حکمرانی داشته باشد که هر بخش تخصصی در جای خود سامان یافته و آماده اجرا باشد. رئیس جمهور باید نظام واره مسائل کشور را پیش از پاسخ بشناسند. پاسخ مرحله اول حل مسائل نیست، مرحله نخست فهم مساله است. ذهن حکمران در درجه نخست اهمیت قرار دارد. #دکتر_سعید_جلیلی🇮🇷
  • هانیه:23:31
    آقای پزشکیان درباره طرح امر به معروف به آقای جلیلی بارها تهمت زده بود ولی اسنادی منتشر شده که خود این بزرگوار جزو بانی های اصلی مصوبان طرح بوده است. کلا یکی از کارهایی که سیاسیون جبهه لیبرال به خوبی آن را انجام می‌دهند ساخت اهرم فشار برای آینده خود است. مثلا خاتمی در آخرین روزهای عمر دولتش طرح مقابله با بدحجابی را تصویب میکند و در دولت بعدی باید این مصوبه اجرایی شود بدون آنکه دولت احمدی نژاد در ابتدا روحش هم خبردار باشد وقتی گند کار در اومد سریعا به عنوان روایت اول به گردن اونا انداختند و دیگر هرچقدر هم حقیقت گفته شود کسی باور نمی‌کند. در فرهنگ ليبرال هدف وسیله را توجیه می‌کند.
  • رضوی:23:21
    زمزمه های گرانی بنزین و گازوییل از طرف ستاد پزشکیان آروم گرون میکنمیم مردم اذیت نشن! هشدار ، بوی آشوب و فتنه از ستاد پزشکیان میاد
  • اردکانی:23:19
    رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان: افزایش قیمت بنزین را با آرامش جا می‌اندازیم عبدالعلی زاده رئیس ستاد پزشکیان در نشست خبری اعلام کرد هر قیمتی که برای بنزین کارشناسی شود، خواهید دید که آنچنان با آرامش و همکاری مردم جا می‌افتد، بنزین، گازوئیل، برق و... که هم موجب رضایت مردم شود و هم موجب آبادانی کشور. گفتنی است پیش از این مسعود پزشکیان قیمت هر لیتر بنزین را ۲۵ هزار تومان عنوان کرده بود. باز هم بوی فتنه و آشوب اصلاح طلبها میاد ، گران کردن بنزین توسط پزشکیان یعنی فشار غیر قابل تحمل بر روی اقشار پایین جامعه و نابود شدن دهک های پایین که موجب شورش مردم مظلوم خواهد شد
  • هامان:23:14
    آرزوی تجزیه ایران رو به گور خواهید برد
  • هامان:23:13
    انقد آدم دروغگو و بی شرفی هستی که مجبورم چند خط جواب چرندیات و لجن پراکنی و تهمت هاتو بدم ، البته میدونم تو یه پانترک تجزیه طلب بی وطن هستی ولی برای آگاهی مردم میگم : رانت سازمان یافته رو که پزشکیان داره با خرید تمام کانالهای کثیف تلگرامی و حمایت پانترک های تجزیه طلب و دشمن کشور ایران. جلیلی حسابش پاکه و از روز اول ستادش با کمک های مردمی اداره میشه و هیچ رانتی توی سیستم دکتر جلیلی امکان پذیر نیست. در مورد اعداد هم باز دروغ گفتی ، پزشکیان ۹ میلیون و جلیلی ۸ میلیون که در مجموع جبهه انقلاب اسلامی رای بیشتری از لیبرال های وطن فروش داره. ضمنا کسانی که دوقطبی کثیف "ما و شما" راه انداختن بدونید که مردم نسبت به اهداف و طرح های شوم و پلید دوقطبی سازی جامعه آگاهند و فریب جماعت اصلاح طلب پاسپورتی وطن فروش رو دیگه نمیخورن. ان شاالله شنبه آینده خواهیم دید که دکتر سعید جلیلی رئیس جمهور قلب های مردم ایرانه. حداقل از تاریخ عبرت بگیر😉