سایت انتخابات ۱۴۰۳ متعلق به هیچ کاندیدایی نیست و کاملا مستقل فعالیت می‌کند

Search
سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی از خانواده‌ای سیاسی و موفق می‌آید. زندگینامه این نامزد انتخابات ریاست جمهوری 1403 را در اینجا بخوانید.
3.7/5 - (9 نفر)

امیرحسین قاضی‌زاده: بیوگرافی امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی

شعار تبلیغاتی: دولت مردم و خانواده

سن: ۵۳ سال

محل تولد: فریمان استان خراسان

تحصیلات: متخصص گوش و حلق و بینی

سمت‌های مهم:

رییس بنیاد شهید جمهوری اسلامی (از ۱۴۰۰)

نماینده مجلس در دوره‌های هشتم، نهم، دهم و یازدهم (از سال ۱۳۸۷)

رییس دانشگاه علوم پزشکی سمنان

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی یکی از اصولگرایان برجسته ایرانی است که از سال ۱۴۰۰ به عنوان معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم فعالیت می‌کند.

وی همچنین نماینده مشهد و کلات در دوره‌های هشتم، نهم، دهم و یازدهم مجلس شورای اسلامی بوده و در دوره‌های نهم و دهم به عنوان دبیر و عضو هیئت رئیسه مجلس و در دوره یازدهم تا خرداد ۱۴۰۰، نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی بوده است.

به گزارش سایت انتخابات ۱۴۰۳، وی متخصص گوش، حلق و بینی است و پیش از نمایندگی مجلس، ریاست دانشگاه علوم پزشکی سمنان را برعهده داشت. وی همچنین از نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ بوده است.

در نظرسنجی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ شرکت کنید

او از زمان تشکیل جبهه پایداری، به عضویت این جبهه درآمد و در فاصله سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۳ سخنگوی آن بود اما پس از تأسیس حزب قانون از جبههٔ پایداری جدا شد. قاضی‌زاده هم‌اکنون عضو شورای مرکزی حزب اسلامی قانون و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران است.

زندگی شخصی

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی پسرعموی سید حسن قاضی‌زاده هاشمی (وزیر سابق بهداشت در دولت حسن روحانی) و برادر سید احسان قاضی‌زاده هاشمی (نماینده کنونی مجلس شورای اسلامی) است.

انتخابات ریاست‌جمهوری

در ۱۸ فروردین ۱۴۰۰، قاضی‌زاده هاشمی نامزدی خود را در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ اعلام کرد. وی در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ به همراه دخترش با حضور در ستاد انتخابات وزارت کشور اقدام به ثبت‌نام برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ایران کرد. صلاحیت قاضی‌زاده هاشمی در تاریخ ۴ خرداد ۱۴۰۰ از سوی شورای نگهبان احراز شد. قاضی‌زاده هاشمی در نهایت در جایگاه چهارم انتخابات قرار گرفت.

در روز دوشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، وی با حضور در وزارت کشور برای انتخابات ریاست‌جمهوری دوره چهاردهم ثبت‌‌نام کرد و در ۲۰ خرداد صلاحیت وی توسط شورای نگهبان احراز شد.

او پس از ثبت‌نام در جمع خبرنگاران حاضر شد و با اعلام تسلیت به خانواده‌های شهدای خدمت گفت: «امروز اینجا هستم تا بیان کنم، مؤلفه‌های قدرت، اعم از نظامی و سیاسی، امنیت کشور، تمامیت ارضی، زیرساخت‌ها، پیشرفت در فناوری‌های مهم از قبیل هسته‌ای، نانو و هوا و فضا، نیروی انسانی جوان، جهادی و با دانش و بسیاری از موارد دیگر، همگی محصول انقلاب اسلامی و حرکت جهادی و مکتبی بوده است، اما با افتخار به مسیر طی شده، باید بررسی کرد چرا علیرغم داشتن مؤلفه‌های متعدد قدرت و پیشرفت، امروز خانواده عزیز ایرانی با مسائل و چالش‌های مزمن شده‌ای مواجه است که دستاویز تلاش بدخواهان برای القای یاس در آن‌ها گردیده است؟

مردم عزیز ایران، می‌دانید که دعواها و بی‌اخلاقی‌های سیاسی بیهوده، دوقطبی‌های کاذب هر چند پرهیاهو، کلی‌گویی، رویکردهای قیم‌مآبانه، تزریق مسکن‌های موقت، پافشاری بر آزمودن مسیرهای شکست خورده و راهکارهای تک عاملی پاسخی مناسب در جهت حل آن چالش‌ها نمی‌باشد. دولت خانواده به خانواده بزرگ ایران متعهد می‌شود که تمام تلاش خود را بکار گیرد تا با همراهی آن‌ها در طی یک دوره چهارساله، تورم و بیکاری تک رقمی، رفع فقر مطلق، رشد اقتصادی ۶ تا ۸ درصدی، افزایش دو برابری امید به آینده و کاهش محسوس آسیب‌های اجتماعی را محقق سازد.»

ضد آمریکایی

قاضی‌زاده هاشمی در آغاز برنامه‌های تبلیغاتی نامزدهای ریاست جمهوری ۱۴۰۳ در تلویزیون به برنامه صف اول رفت و از برنامه‌هایش سخن گفت. برای نمونه، او تاکید کرد که ساختار اداری کشور باید اصلاح شود.

قاضی‌زاده هاشمی گفت، ساختار اداری در کشور ما به هم ریخته است و این باعث عدم شفافیت و تعارض منافع شده است. البته این چیزی است که آمریکایی‌ها در کشور ما باقی گذاشتند و جمهوری اسلامی در ۴۵ سال گذشته توانسته تغییرات مهمی در عرصه‌های سیاسی و فرهنگی به وجود بیاورد اما در عرصه اداری، آن چه آمریکایی‌ها به وجود آوردند، باقی مانده و باید اصلاح شود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری هم‌چنین گفت، باید شرکت‌های دولتی را به مردم داد و تا وقتی که شرکت‌ها دولتی هستند، دولت نمی‌تواند بی‌طرف باشد و منفعت خودش را به مردم ترجیح می‌دهد.

نامزد پوششی

قاضی زاده در انتخابات ۱۴۰۰ به عنوان نامزد پوششی ابراهیم رییسی فعالیت کرد اما با کناره‌گیری سعید جلیلی و علیرضا زاکانی به نفع ابراهیم رییسی، جبهه انقلاب به این نتیحه رسید که کناره‌گیری قاضی‌زاده می‌توان وضعیت نامطلوبی ایجاد کند و بنابراین او در انتخابات ماند.

پس از پایان انتخابات و روی کار آمدن دولت سیزدهم، او با صدور حکمی از جانب رئیس جمهور وقت، شهید آیت الله رئیسی، به سمت «معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران» منصوب شد.

باید دید او این بار هم نامزد پوششی است یا به عنوان یک نامزد مستقل فعالیت می‌کند.

سوژه‌های داغ
1 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها